1. Fischer.sk
  2. Portugalsko

Destinácie v krajine - Portugalsko

Mapa

Podrobné informácie

  • 22 - 26 °C júl / august *
  • 19 - 20 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka v Portugalsku

Portugalsko je skvelé miesto pre strávenie dovolenky pri mori. Jeho brehy priam lákajú na opaľovanie na pláži, na plážové aktivity a vodné športy vrátane surfovania. S nami sa môžete pozrieť do destinácií Algarve a Madeira.

Pokiaľ budete chcieť spoznať okrem mora tiež niečo z portugalskej histórie, budete mať príležitosť. Pamiatok a zaujímavých miest môžete na svojej dovolenke v Portugalsku navštíviť celý rad. V Monte odpočíva posledný rakúsky cisár, pevnosť Castro Marim udivuje svojou eleganciou a chrám Sé tvorí historické srdce Funchalu. A počasie? O to sa báť nemusíte. Slnko tu svieti počas prázdninovej sezóny takmer nepretržite.

Prežite dovolenku s Portugalskom

Zaujímavých miest uvidíte na svojom pobyte v Portugalsku celý rad. Patrí k nim skanzen Santana, mys a maják svätého Vincenta alebo vavrínový prales Laurisilva. Pre Madeiru sú typické zavlažovacie kanály levády a Algarve poskytuje niekoľko akvaparkov na čele s vodným svetom Slide & Splash.

K dovolenke neodmysliteľne patrí tiež dobré jedlo a pitie. A verte, že v Portugalsku nebudú trpieť hladom ani skutočne maškrtné jazýčky. V portugalskej kuchyni môžete rozpoznať vplyv španielskej a arabskej kuchyne.

Jedinečné Portugalsko ponúka skvelé ubytovanie 

Nižšie nájdete ponuku zájazdov do Portugalska. Pokiaľ máte konkrétnu predstavu o dovolenke, mohol by vám pomôcť vyhľadávač zájazdov v ľavej časti na hlavnej stránke webu. Pokiaľ preferujete najmä výhodnú cenu, pozrite sa na ponuky last minute Portugalsko.

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Portugalsko

Je nám ľúto, momentálne nie sú dostupné žiadne zájazdy. Prezrite si našu aktuálnu ponuku dovolenky .