Oblasti v destinácii - Kalábria

Mapa

Podrobné informácie

  • 31 °C júl / august *
  • 25 - 26 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka Kalábria, relaxujte v novoobjavenom klenote Talianska

Na samom juhu Talianska, v tzv. „špičke apeninskej topánky“, nájdete Kalábriu, prevažne hornatý kraj omývaný z troch strán mimoriadne čistým morom. Práve tu môžete prežiť dovolenku, o ktorej ste doteraz iba snívali.

Napriek tomu, že je tu turistický ruch na vzostupe, stále tu ešte nájdete skutočný pokoj a pláže v romantických zátočinách bez jediného rekreanta. Možno práve to robí z kraja medzi Sila Grande a Capo Vaticano jedinečnú prázdninovú destináciu.

Vydajte sa s nami do Kalábrie a objavte nádhernú prírodu v divokých masívoch talianskych Apenín, utajené národné parky a úchvatné výhľady na sopku Stromboli. Nenechajte si ujsť historické sídla na čele s unikátnym mestom Tropea nad skalnatým útesom, bizarným Catanzarom a kúpeľmi Lamezia Terme.

Výhodné ubytovanie na dosah kalábrijských krás

Ochutnajte zmrzlinu tartufo, pikantnú údeninu la´ nduja a pobavte sa v niektorom z mnohých zábavných zariadení. Vďaka dobrému dopravnému spojeniu sa dostanete i ku vzdialenejším turistickým cieľom na čele s Reggio di Calabria či Messinou na Sicílii

Ak si chcete užiť dovolenku medzi Tyrrhenským a Iónskym morom naplno, a zároveň za rozumné peniaze, skúste sa pozrieť do našej ponuky last minute zájazdov v Kalábrii. Ďalšiu skvelú alternatívu pokojných letných pobytov v centrálnej časti Stredomoria predstavuje Sardínia či Malta; presvedčte sa napokon sami.

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Kalábria

Je nám ľúto, momentálne nie sú dostupné žiadne zájazdy. Prezrite si našu aktuálnu ponuku dovolenky .