Mallorca

Oblasti v destinácii - Mallorca

Mapa

Podrobné informácie

  • 28 °C júl / august *
  • 24 - 25 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka Malorka, to sú piesočnaté pláže, slnko a more zábavy

Malorka by sa mohla stať synonymom pre slovo dovolenka. Najväčší z Baleárskych ostrovov každoročne láka svojimi krásami množstvo návštevníkov. Dôvodov, prečo tomu tak je, napočítame hneď niekoľko.

Čakajú tu na nich letné teploty okolo 30 stupňov, malebné pláže a priezračné more. I napriek náporu turistov si krajina Malorky uchovala pôvodný, romantický ráz. Niektoré oblasti na severe (Pollenca, Alcúdia, Can Picafort) doslova vyzývajú k spoznávaniu tunajšej prírody.

Prázdniny na Malorke ako maľované pre celú rodinu

Malorku pokrývajú pomarančovníky a citrónovníky, miestny obyvatelia sú milí a čas si tu plynie svojim vlastným tempom. Ruchom kypí predovšetkým južná časť ostrova, kde tiež leží úplná väčšina rekreačných stredísk na čele s Magalufom a Can Pastilla

Vydajte sa na úžasné prázdniny s množstvom zábavy a výletov po Malorke - napríklad do Palma Aquarium alebo delfinária Marineland. Preskúmajte pohorie Sierra de Tramuntana s najvyšším vrcholom Puig Major.

Prečo sa k ubytovaniu zlákať Malorkou

Vyberte si zo širokej ponuky zájazdov na Malorku. Ak požadujete dobrú cenu, pozrite na finančne zvýhodnené pobyty v sekcii Last minute na Malorke. A skúsiť môžete i ďalšie perly Baleárov - roztancovanú Ibizu či pokojnejšiu a romantickejšiu Menorcu.

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Mallorca