1. Fischer.sk
  2. Turecko
  3. Egejská riviéra - Bodrum

Egejská riviéra - Bodrum

Oblasti v destinácii - Egejská riviéra - Bodrum

Mapa

Podrobné informácie

  • 34 °C júl / august *
  • 24 - 28 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka Egejská riviéra - Bodrum

V juhozápadnom cípe Turecka leží Egejská riviéra, krajina oplývajúca bujnou zeleňou. Hojne zarastené horské masívy nádherne ladia s tyrkysovou farbou mora. V oblasti nájdu raj predovšetkým milovníci vodných športov a antickej histórie.

Egejská riviéra nie je tak známa ako Turecká riviéra, nájdete tu však všetok komfort. Jej výhodná poloha poskytuje možnosť vyraziť na neďaleké grécke ostrovy ako Rodos, Kos či Samos a užiť si dovolenku plnú poznávania.

Užite si ubytovanie a zábavu na Egejskej riviére.

K hlavným lákadlám Egejskej riviéry v okolí Bodrumu patrí romantické pobrežie, mnoho príležitostí k adrenalínovým športom a ďalším aktivitám i pekné počasie. Vyberať môžete tiež z nespočetného množstva zaujímavých miest ako Gümbet či Turgutreis.

Známe sú najmä bodrumské pláže v dosahu letovísk Bitez, Didim či Ortakent. Medzi najkrajšie na svete sa často zaraďuje pláž Ölüdeniz, vzdialená zhruba 15 kilometrov od Fethiye. Paradise beach neďaleko Kusadasi prezrádza svoji krásu už svojim názvom, podobne úchvatná je i osamelá Motýlia pláž, dostupná iba po mori.

Ako na dovolenku na Egejskú riviéru čo najvýhodnejšie

Chcete za prázdninový pobyt na tureckom západe čo najviac ušetriť? Pozrite sa na ponuku zájazdov Last minute na Egejskej riviére - Bodrum, kde si určite vyberiete.

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Egejská riviéra - Bodrum