Zakynthos

Oblasti v destinácii - Zakynthos

Mapa

Podrobné informácie

  • 30 °C júl / august *
  • 26 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka Zakynthos, to je omnoho viac ako romantické zátoky

Ostrov Zakynthos charakterizuje zeleň, tyrkysové more a piesočnaté pláže. Rovnako ako v celom Grécku, ani tu nechýbajú antické pamiatky. Ak sa vám teda nechce počas prázdnin iba leňošiť na pláži, môžete sa vypraviť tiež za históriou na rad zaujímavých miest.

Čo musíte vidieť počas zájazdu na ostrov Zakynthos

Na Zakynthose panujú veľmi dobré podmienky na šport a rozmanité aktivity ako surfovanie, jachting alebo windsurfing. Kto uprednostňuje skôr pešiu turistiku, ocení množstvo peších výletov.

K videniu toho na Zakynthose nie je málo. Stačí spomenúť slávnu zátoku Navagio (tzv. Pláž stroskotania), romantické Modré jaskyne, tradičné Xehoriati alebo kláštor Anafonitrias. Ďalší úžasný zážitok poskytuje plávanie v jaskyniach a potápanie s morskými korytnačkami.

Zvoľte najlepšie ubytovanie na Zakynthose

Preskúmajte našu ponuku hotelov Zakynthos. K najvyhľadávanejším ostrovným strediskám sa radí Amoudi, Argassi, Laganas, Tsilivi alebo Vassilikos. Všade v nich sú k dispozícii taverny, športoviská a ďalšie zábavné zariadenia.

Ak hľadáte najlepšiu cenu, pozrite sa na last minute Zakynthos. Ak by vás nezaujala ponuka dovolenky na Zakynthose, prejdite si tiež ponuky na ostrovoch Kos, Rodos, Kréta, Korfu alebo Samos.

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Zakynthos