Fuerteventura

Oblasti v destinácii - Fuerteventura

Mapa

Podrobné informácie

  • 28 °C júl / august *
  • 24 - 25 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka Fuerteventura, oddych na nekonečných plážach

Svojimi plážami, blankytným morom a slnečným počasím priťahuje Fuerteventura množstvo turistov. Pláže na Fuerteventure pri letoviskách Jandía či Costa Calma pokrýva zlatistý piesok a vodu charakterizuje azúrová farba a teplota 20 až 22 stupňov Celzia po celý rok.

Dobrodružnejšie povahy môžu na dovolenke obdivovať kúzlo miestnych kúzelných dediniek, mnohých veterných mlynov alebo trinástich prírodných rezervácií. Medzi zaujímavé miesta ostrova patrí dedinka Cofete s vilou Gustava Wintera, na ktorú naväzuje romantická pláž Barlovento.

Ako na aktívne prázdniny na Kanárskych ostrovoch

Ak ste ešte nikdy na vlastné oči nevideli púštnu krajinu, môžete si ju pozrieť práve na Fuerteventure - duny v Corraleju sú dnes národným parkom. Buďte si istí, že pohľad na biely piesok, červené skaly a odtiene tyrkysového mora vo vás zanechá skutočný zážitok.

Ani o športové, zábavné či nákupné aktivity nie je na Fuerteventure núdza. Záleží len na vás, ako si svoju dovolenku budete chcieť užiť.

Doprajte si najlepší pobyt na Fuerteventure

Na jeden z najobľúbenejších ostrovov v Španielsku je možné odletieť i na poslednú chvíľu. Pozrite sa na zájazdy last minute Fuerteventura.

Ak by vás neoslovila cesta na Fuerteventuru, skúste si pozrieť ďalšie ponuky dovoleniek na Kanárskych ostrovoch. Príjemné ubytovanie zoženiete i na Gran Canarii, Lanzarote alebo Tenerife.

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Fuerteventura

Je nám ľúto, momentálne nie sú dostupné žiadne zájazdy. Prezrite si našu aktuálnu ponuku dovolenky .