Lago di Garda

Oblasti v destinácii - Lago di Garda

Mapa

Podrobné informácie

  • 31 °C júl / august *
  • 25 - 26 °C júl / august *

* priemerné teploty

Gardské jazero, dovolenka ako pri mori

Hovorí sa mu „Malé more“ a niet sa čo diviť. Lago di Garda je nielen najväčšie v celom Taliansku, ale tiež sa pýši jedinečným - na prázdninovú rekreáciu mimoriadne priaznivým - podnebím. Výrazne ho ovplyvňuje teplé južné prúdenie, v dôsledku ktorého sa darí subtropickej vegetácii v okolí a letné teploty dosahujú hodnôt takmer ako pri mori. To všetko napriek tomu, že jazero sa modrá pod alpskými velikánmi, na ktorých svahoch sa v zime lyžuje.

Lago di Garda si v posledných rokoch stále viac získava srdce českých turistov. Zásluhu na tom má slušná dostupnosť z ČR, krásna príroda v okolí, perfektné služby a pestrá paleta aktivít v letných i zimných mesiacoch.

Užite si pobyt pri Lago di Garda na 100 percent

Pri Gardskom jazere sa určite nebudete nudiť. Na jeho dlhom pobreží môžete relaxovať na niektorej z mnohých pláží, zároveň si tu užijú milovníci turistiky, cyklistiky, horolezectva a ďalších športov.

Oblasť tiež známa niekoľkými zábavnými parkmi (Caneva World, Gardacqua, Gardaland či Parco Natura Viva). V dojazdovej vzdialenosti sa nachádzajú pamiatkové skvosty ako Brescia a Verona.

V tesnej blízkosti jazera vám ponúkame širokú a kvalitnú ponuku ubytovania. Vyberte si zo zájazdov do Brenzone, Torbole alebo Riva del Garda. Uvidíte, že dovolenka pri Lago di Garda nadchne celú rodinu!

Zobraziť podrobné informácie

Najobľúbenejšie hotely - Lago di Garda

Je nám ľúto, momentálne nie sú dostupné žiadne zájazdy. Prezrite si našu aktuálnu ponuku dovolenky .