×

Máme radost, že se Vám nabídka líbí. Ozveme se co nejdříve!

Thajsko – víza

Pre cesty do 30 dní nie sú víza potrebné

Ak vaša cesta nie je dlhšia ako 30 dní, víza pre vstup a pobyt na území Thajského kráľovstva za účelom turistiky nepotrebujete. Pre vstup do krajiny stačí občanom Slovenskej republiky predložiť platný cestovný doklad, ktorého platnosť je v čase vstupu viac ako 6 mesiacov.

V prípade, ak nemáte zabezpečené ubytovanie sprostredkované cestovnou kanceláriou, je potrebné preukázať finančné prostriedky vo výške 10 000 THB na osobu alebo 20 000 THB na rodinu.

Pre ostatné účely vstupu a pobytu alebo pre vstup za účelom turistiky s pobytom presahujúcim 30 dní je potrebné žiadať o vízum. 

(Zdroj: webové stránky MZV.)

thajsko-Lahko-dostupne-Thajsko-viza-k-pobytom-do-jedneho-mesiaca-nie-su-potrebne.jpg

Chcem získavať informácie o zaujímavých produktoch a ponukách a rád vám poskytnem spätnú väzbu k vašim službám
Chcem, aby ste obsah a ponuky prispôsobili mojim záujmom a preferenciám
Zavrieť

Upresniť hľadanie

Stravovanie

Pláž

Vzdialenosť od pláže:

Typ dovolenky

Zmazať

Minimálna kategória hotela

Cena zájazdu za všetky osoby

min. 0 €
max. 36 000 €
min. 0 € max. 36 000 €
 

Vzdialenosť aquaparku:

Kategória hotela

Šport / zábava

Typ izby

Vybavenie izby