×

Máme radost, že se Vám nabídka líbí. Ozveme se co nejdříve!

Víza do Mexika

Pre krátke pobyty nie sú víza vyžadované

Ak v Mexiku plánujete niekoľkotýždňovú dovolenku, víza nie sú vyžadované. Stačí vám iba pas SR a v priebehu cesty do destinácie vyplniť tzv. hraničnú sprievodku. Druhý diel tohto dokumentu sa potom vypĺňa pri odchode z krajiny.

Pri vstupe do krajiny trvajte na pečiatke migračného úradu do cestovného dokladu. Môže sa stať, že mexický úradník neorazítkuje váš pas s odôvodnením, že to nie je potrebné, a na spiatočnej ceste potom budete musieť uhradiť pokutu.

(Zdroj: webové stránky MZV.)

mexiko-Vsichni-jsou-uz-v-Mexiku,-jelikoz-pro-kratke-pobyty-neni-treba-viz.jpg


Chcem získavať informácie o zaujímavých produktoch a ponukách a rád vám poskytnem spätnú väzbu k vašim službám
Chcem, aby ste obsah a ponuky prispôsobili mojim záujmom a preferenciám
Zavrieť

Upresniť hľadanie

Stravovanie

Pláž

Vzdialenosť od pláže:

Typ dovolenky

Zmazať

Minimálna kategória hotela

Cena zájazdu za všetky osoby

min. 0 €
max. 36 000 €
min. 0 € max. 36 000 €
 

Vzdialenosť aquaparku:

Kategória hotela

Šport / zábava

Typ izby

Vybavenie izby