Varna a okolie

Oblasti v destinácii - Varna a okolie

Mapa

Podrobné informácie

  • 28 - 29 °C júl / august *
  • 27 °C júl / august *

* priemerné teploty

Dovolenka vo Varne je spoznávanie histórie a relaxácia v jednom

Varna, najväčšie prístavné mesto Bulharska, leží na brehu Čierneho mora. Je obľúbenou destináciou ideálnou pre milovníkov slnka, športu a oddychu pri mori, ale aj pre turistov, ktorí radi objavujú dávnu históriu. V okolí Varny nájdete rímske vykopávky, unikátny prírodný výtvor Kamenný les alebo veľkolepý palác Evksinograd. Ak sa chystáte na dovolenku do Bulharska s deťmi, určite si z Varny odnesú nezabudnuteľný zážitok z miestneho delfinária.

Na dovolenke vo Varne podľahnete čaru čiernomorských pláží

Pýchou varnského pobrežia sú nepochybne jeho piesočnaté pláže. Vyznačujú sa charakteristickou dĺžkou a šírkou a každý si tu nájde miesto na opaľovanie a oddych. Najznámejšie pláže sa tiahnu v dĺžke 4 kilometrov pozdĺž známeho letoviska Zlaté Piesky, kde si dokonalú dovolenku môžu užiť rodiny s malými deťmi. To isté však platí aj pre ďalšie obľúbené rekreačné strediská Albena, Obzor alebo Svätý Konštantín.

Užite si tú najlepšiu dovolenku vo Varne

Pozrite si našu aktuálnu ponuku zájazdov do Varny vrátane najlepších last minute ponúk. Nezabudnite si pozrieť aj ďalšiu známu bulharskú destináciu Burgas, ktorá tiež patrí medzi najobľúbenejšie letoviská v Bulharsku.

Zobraziť podrobné informácie

Varna
Varna, Zlaté Piesky
Varna, prístav
Varna, historické centrum
Varna, pláže
Varna, pobrežie
Varna, Čierne more
Varna, jachty v prístave
Varna, pláže pri Varne
Varna, staroveké kúpele pri Varne
Varna, pohľad na Zlaté Piesky
Varna, katedrála